JUVENTUS

Dibalina djevojka: Paulo otežano diše

Htjeli smo pobjeći u grad u kojem nije opasno

Dibala: Htio otići u Dubai. Instagram

Avaz.ba

1.4.2020

Paulo Dibala (Dybala) još ima simptome koronavirusa, a novi nalaz njegove djevojke je negativan. Orijana Sabatini (Oriana), djevojka nogometaša Juventusa, otkrila je kako se Argentinac osjeća u karantini.

- Paulo i dalje ima simptome bolesti, otežano diše i kašlje. Doktori nam nisu davali lijekove, jer za sada nema lijeka, dobivali smo vitamine. Moj drugi test je negativan, ali moraju napraviti još jedan - rekla je Sabatini.

Dibala i Sabatini. Instagram

Kada je počela panika u Italiji, planirali su otići iz zemlje.

- Razmišljali smo o odlasku, jer je bilo jasno da će se ovdje stvari pogoršati. Mogli smo uzeti avion prije nego što su se granice zatvorile. Htjeli smo otići u Dubai, gdje nema opasnosti, ali smo na kraju isključili tu opciju. Najpametnije je ostati kući i čekati da sve ovo prođe - govori Orijana.

Paulov brat Gustavo pod istragom je argentinske policije, jer je prekršio karantin nakon povratka u Argentinu iz Italije.

- Nismo bili u istoj kući i oni su otišli iz Italije prije nego što se ovo proširilo. Gustavo je samo otišao da kupi neke namirnice, nije znao da je i to zabranjeno - kaže Orijana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.