PORUKA

Rejna objavio motivirajući video

Pepe je od januara u Engleskoj na posudbi iz Milana

Rejina: Spreman sam za nastavak borbe. Arhiv

Avaz.ba

2.4.2020

Španski golman Pepe Rejna (Reina), koji je bio zaražen koronavirusom, danas je objavio video na kojem se vidi kako trenira u kućnom dvorištu.

Rejna je uz video priložio i motivirajuću poruku.

- Nakon oluje dođe zlatno nebo. Spreman sam za nastavak borbe. Razveselite se svi i budite strogi prema virusu. Hvala vam svima na porukama podrške - napisao je Rejna na Twitteru.

Bivši golman Barcelone, Liverpoola, Bayerna i Milana, a danas Aston Ville, otkrio je za "Corriere dello Sport" kako je osjetio prve simptome.

- Imao sam temperaturu, kašljao sam i imao užasnu glavobolju kakvu nisam imao nikad u životu. Bio sam umoran sve više i više. Kao da sam imao gripu, samo puno teže. Ipak, ono što me baš prepalo bili su problemi s disanjem. Trebalo mi je 25 minuta da dođem do daha, osjećao sam da mi je grlo zatvoreno i da zrak ne može proći - rekao je Rejna.

Pepe se u Engleskoj nalazi od ovog januara na posudbi iz Milana.

- Sada se osjećam puno bolje. Prvih sedam ili osam dana sam proveo zaključan u sobi. Nisam htio da djeca ulaze u sobu kako se ne bi zarazila i nekako smo supruga i ja uspjeli sve organizirati i oni se nisu zarazili - rekao je Rejna.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.