BEOGRAD

Reprezentativac Srbije i poznati pjevač uhapšeni u baru za vrijeme policijskog sata

Treći reprezentativac Srbije koji je šokirao svojim ponašanjem. Arhiv

Avaz.ba

4.4.2020

Napadač saudijskog El-Itihada Aleksandar Prijović uhapšen je pijan u baru jednog beogradskog hotela. Zajedno s njim priveden je i poznati pjevač Radiša Trajković Đani sa suprugom. Policija ih je privela jer su dok u Srbiji zbog pandemije koronavirusa vlada policijski sat prekršili pravila opijajući se u hotelu poslije 17 sati. 

Pjevač je, također, prekršio i obavezan karantin, te je trojka odvedena u pritvor. Inače, Srbija je uvela stroge kazne za kršenje karantina i moguće je da će privedeni neko vrijeme provesti iza rešetaka.

Prijović je treći poznati srbijanski fudbaler koji je šokirao sve svojim po život opasnim ponašanjem dok zemljom vlada epidemija koronavirus. 

Prvo je bio uhapšen napadač Real Madrida Luka Jović, kojem prijete tri godine zatvora zato što je po dolasku iz Španije, u kojoj je katastrofalno stanje zbog koronavirusa, umjesto u karantinu, otišao u šetnju Beogradom.

Nikola Ninković, defenzivac Askolija u italijanskoj regiji Marke, u kojoj su samo dan prije njegova dolaska od korone umrle 23 osobe, po dolasku u Beograd umjesto u dvosedmičnu samoizolaciju otišao u noćni život.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.