ITALIJA

Vanda Nara: Mauro i ja nismo htjeli ostajati u Francuskoj

Maksi priča gluposti, nisam djecu odvela u srce pandemije jer i on jako dobro zna da živimo u selu pored Koma gdje je broj slučajeva zaraze od korone vrlo mali

Vanda i Mauro. Instagram

Avaz.ba

7.4.2020

Uvijek je zanimljivo kod supružnika Ikardi (Icardi). Vanda (Wanda) je "dežurna" na Instagramu, gdje u zadnje vrijeme publiku uveseljava i sve većim brojem live-nastupa. Dobije se uvid kako je u porodici, dođe i uzak krug prijatelja s djecom na druženja, ne bude tu nikad više od pet ljudi, sve po epidemiološkim mjerama.

Ali, život u obitelji argentinskog napadača i člana Intera na posudbi u PSG-u nije stao. Uključi se tu i tamo i Vandin bivši supružnik Maksi Rodrigez (Maxi Rodriguez) koji je optužio da ne može viđati djecu jer su kod nje, čas u Argentini, čas u Italiji, pa i u Francuskoj.

Vanda je zadnje poručila da su ona i suprug sada u Italiji i da se nemaju namjeru vraćati u Pariz dok ne prođe korona-kriza. To što su se iz Pariza preselili natrag u Lombardiju, svjetsko žarište koronavirusa posebno je razbjesnilo Rodrigeza, oca troje Vandine djece.

- Mauro i ja nismo htjeli ostajati u Francuskoj. Najam njegova iznajmljenog stana tamo ističe, a u Italiji smo sigurniji nego u Argentini. Maksi priča gluposti, nisam djecu odvela u srce pandemije jer i on jako dobro zna da živimo u selu pored Koma gdje je broj slučajeva zaraze od korone vrlo mali - rekla je Vanda Nara.

Iz Pariza su, kaže ona, iznajmili dva automobila i podijelili se u grupe. Jedni su išli Vandinim, drugi Maurovim automobilom do Milana. Sve po epidemiološkim mjerama.

- Maksi bi sada htio da smo u Argentini a ja to nisam tako htjela. Konsultirala sam se i s pedijatrom prije no što smo iz Pariza krenuli za Milano, sve je u redu - dodala je Nara. 

Inače, nakon povratka na njegovo imanje u Komo, povukla se priča o njegovu transferu. PSG bi mogao aktivirati klauzulu o otkupu njegova ugovora od Intera na 70 miliona eura i prodati ga u Juventus. Možda i ostane u Interu, a u utrci za njega još je i Napoli, premda bi novac njima mogao biti problem, prenose Sportske novosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.