MOGUĆ POVRATAK

Barcine zvijezde raširenih ruku čekaju Nejmara

Njegova je sposobnost neosporna i još ima toliko toga da pokaže, kaže Luis Suarez

Mesi i Nejmar: Hoće li ponovo igrati u istom dresu. Arhiv

Avaz.ba

8.4.2020

- Nejmar (Neymar) će uvijek biti dobrodošao u Barcelonu - rekao je napadač španskog fudbalskog velikana Luis Suarez, prenosi „Mundo Deportivo“.

Slavni brazilski fudbaler (28) napustio je Barcu 2017. u rekordnom transferu (222 miliona eura) i postao član francuskog Pari Sen Žermena, ali se njegovo ime uporno povezuje sa mogućim povratkom na Kamp nou.

- Svi znaju Neja i naklonost koju imamo prema njemu u svlačionici. Njegova je sposobnost neosporna i još ima toliko toga za pokazati. U našoj svlačionici on će uvijek biti dobrodošao. Mnogo ga cijenimo – rekao je Urugvajac. 


Suarez: Oporavlja se nakon operacije desnog koljena. Arhiv

Suarez (33), koji se oporavlja od operacije desnog koljena, rekao je da je za vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa "komplicirano" razgovarati o igračima koji bi mogli pojačati redove prvaka Španije.

Potom se okrenuo sporazumu s klubom prema kojem su igrači pristali na 70 procenata manje plaće zbog pandemije. Kapiten katalonskog diva Lionel Mesi (Messi) optužio je klub za podrivanje ekipe tokom pregovora na ovu temu.

- Neke stvari koje su izrečene su bile laž, kao što je to da igrači nisu željeli da prihvate manje plaće – rekao je Suarez. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.