HRVATSKA

Bjelica se vratio u Zagreb, pregovori tek 16. aprila

Bjelica i Gojak. Arhiv

Avaz.ba

10.4.2020

Šef stručnog štaba zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica već je nekoliko dana u Hrvatskoj, nalazi se u samoizolaciji i čeka 16. april, kad će doći na razgovor u Maksimir, gdje će uživo razgovarati s čelnicima klubom o svojoj sudbini.

A do tada će oni razgovarati s igračima o smanjenju ugovora i, premda se kompromis čini jednostavnim, za sada dogovora nema.

Ni nova runda pregovora nije donijela pomak, Dinamo ne odustaje od svoje ideje da igračima trajno uzme jednu trećinu primanja, a da drugu trećinu isplati šest mjeseci nakon prve službene utakmice. Igrači, očito, misle da je to (pre)veliko odricanje...

Nisu svi igrači baš tako tvrdog stava, naprotiv, ima onih koji bi odmah potpisali ovakav dogovor, međutim, dok nisu jedinstveni, barem za sada, nema konačnog pristanka. Niti upute i mjere koje je objavila FIFA, a koji idu u prilog klupskim nastojanjima da uštede u krizi, nisu, čini se, naveli igrače da budu fleksibilniji. Razgovori se nastavljaju, neko rješenje mora se pojaviti na horizontu, prenose "Sportske novosti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.