BRAZIL

Dečko Nejmarove majke ranije je volio samo muškarce

Bio sam s Tijagom od 2017. do kraja 2018. godine, rekao je Oliver i dodao da je bio šokiran kada je pročitao da je u vezi s Nadin

Kako će sada reagirati Nejmarova majka. Društvene mreže

Avaz.ba

14.4.2020

Vijest koja je, između ostalog, obilježila minulu sedmicu sigurno je ona da je novi dečko Nejmarove majke mlađi od brazilske zvijezde. Nadin Gonsalveš (Nadine Goncalves), Nejmarova (Neymar) majka, ponovo je dospjela na naslovne stranice!

Prvo je to bilo za vikend, kada je na svom Instagramu potvrdila da je u vezi sa manekenom Tijagom Ramosom, koji ima 22 godine, a sada zato što je njen dečko imao dečka! Marketinški stručnjak Irinaldo Oliver izjavio je za brazilski magazin "O Dia" da je bio u vezi s Tijagom, ali i nabrojao sve ostale momke Nadininog novog dečka, od kojih je jedan čak i Nejmarov kuhar.

- Bio sam s Tijagom od 2017. do kraja 2018. godine - rekao je Oliver i dodao da je bio šokiran kada je pročitao da je u vezi s Nadin.

Telefon ne prestaje da mu zvoni. 

- Dobio sam slike na kojima je s Nejmarovom mamom i zapanjen sam. Znam da je gledao žene, onako sa strane, ali nikada ga nisam vidio ni sa jednom - dodaje Oliver. 

Tijago je, navodno, bio u vezi i s biznismenom Eduardom Pereirom iz Salvadora, koji je za isti list rekao da je mladi maneken živio s njim tri godine - prenosi "Mondo".


View this post on Instagram

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.