PARAGVAJ

Ronaldinjo u zlatnom kavezu: Svi se trude da mu udovolje

Nalazi se u hotelu u Asunsionu

Ronaldinjo: Čeka suđenje. Twitter

Avaz.ba

16.4.2020

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo (Ronaldinho) odnedavno živi u kućnom pritvoru, pošto je zajedno sa svojim bratom pušten iz zatvora u Paragvaju u koji su dospjeli zbog lažnih dokumenata i umiješanosti u korupciju. Morali su ostati u hotelu u Paragvaju, da odrađuju propisane mjere u periodu dok čekaju suđenje.

Nalaze se u luksuznom hotelu u centru Asunsiona, gdje noćenje za apartman u kojem boravi Ronaldinjo košta 350 dolara. 

Čelnici hotela su istakli da se Ronaldinjo dobro drži, nakon početne nervoze i zabrinutosti ubrzo je povratio karakterističan osmijeh, a osoblje čini sve da mu pomogne. U sklopu hotela je bazen, spa centar i centar za rekreaciju od šest hiljada kvadratnih metara. 

- Kupio je fudbalsku opremu, a mi smo opremili posebnu prostoriju u kojoj sada trenira i održava formu. Često je i u teretani, istakao je direktor hotela koji je u vlasništvu španske firme "Barcelona Group".

Mnogi se pitaju da li je taj hotel slučajno bio izbor Ronaldinja. Kaucija vrijedna 1,6 miliona dolara je plaćena, a govorilo se o tome da je cijeli problem riješio Leo Mesi (messi), ali je Argentinac nedavno demantirao te navode. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.