ŠPANIJA Hrvatski reprezentativac doživio veliku neugodnost u Madridu

Policija našla Luku Modrića na ulici u vrijeme zabrane kretanja

Policajac je izašao i zaprijetio fudbaleru da će ga novčano sankcionirati ukoliko ga još jednom bude našao na ulici

Avaz.ba

Prilikom igranja sa djetetom faktički je prekršio zabranu kretanja

Foto: Arhiv


Luka Modrić doživio je veliku neugodnost u Madridu ovih dana kada je imao blaži, verbalni obračun sa organima reda. Hrvatski reprezentativac period izolacije zbog pandemije koronavirusa provodi u i te kako pogođenoj Španiji, a prilikom igranja sa djetetom faktički je prekršio zabranu kretanja, pišu hrvatski mediji. 

Modrić i njegov sin su se dodavali loptom, a jednog momenta je poslije jačeg udarca ista odletjela preko ograde, pravo na ulicu. Luka je izašao iz dvorišta kako bi je pokupio, a u tom momentu naišlo je patrolno vozilo policije. Policajac je izašao i zaprijetio fudbaleru da će ga novčano sankcionirati ukoliko ga još jednom bude našao na ulici.

  • Marselo ga odao španskim medijima

    Marselo ga odao španskim medijima

    Foto: Agencija


Isfrustriran tim događajem, Modrić ga je prepričao saigraču Marselu koji je isti prenio medijima u Španiji, kao i Vinisijusu Žunioru na Instagramu. U toj zemlji kretanje je ograničeno i jedino je dozvoljeno biti na ulici ukoliko idete po lijekove ili namirnice i to u najbliži market ili apoteku.

- Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon... Ako učinite još jedan korak, morat ću da vas novčano kaznim - pričao je Marselo Vinisijusu, dok se drugi Brazilac gušio u smijehu.

Više o temi Luka Modrić

HRVATSKA
Dalić odbio milione iz Emirata
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na