UŽAS

Fudbaler Sautemptona ubio kćerku!

Valeri: Ozbiljne optužbe. Dailyecho

Avaz.ba

18.4.2020

Bivša djevojka fudbalera Sautemptona Jana Valerija (Yan Valery) optužila ga je da je ubio njihovu kćerku.

- Poslan mi je nalog u kojem stoji da ne smijem govoriti o ovome, ali neću mu dozvoliti da se izvuče sa ovim bez da se pronađe pravda za njegovu kćerku - napisala je na Twitteru bivša Valerijeva djevojka, čije pismo prenosimo u cijelosti.

Novine će uskoro objaviti ovo, ne zbog pažnje, već zbog pravde moje kćerke. Jan i ja smo bili u kratkoj vezi koja je rezultirala trudnoćom krajem 2018. godine. Početkom 2019. zamolio me da abortiram i ja sam odbila. Kada sam bila u 20. sedmici trudnoće, Jan je putem interneta naručio pilulu za abortus i bez mog znanja je stavio u čašu vode koju mi je dao kada sam došla kod njega da razgovaramo o bebi. 

Nakon što sam popila vodu priznao mi je šta je uradio, a ja sam počela osjećati bol. Imala sam hitno skeniranje koje je pokazalo defekte sa srcem moje kćerke koji prije uzimanja pilule nisu bili prisutni. Pilula za abortus se može koristiti samo do 10. sedmice trudnoće, što znači da ona nije ubila moju kćerku dok sam bila trudna, samo ju je učinila nezdravom i uzrokovala fatalne abnormalnosti njenog srca.

Kada se rodila, njeni otkucaji srca su drastično pali, pokušavali su više od sata da je reanimiraju, ali nisu uspijevali uraditi ništa što bi njenom srcu omogućilo ispravno disanje. Onda su odlučili da mi je daju u naručje kako bi mirno preminula u mojim rukama. Borila se duže od dva sata, ali je na kraju umrla zbog komplikacija sa srcem.

Prije nego što sam bila drogirana, imala sam nekoliko ultrazvuka i svi su pokazali da je njeno srce bilo u redu. Međutim, nakon što me drogirao pilulom za abortus, stvorio je velike probleme u mojoj trudnoći kao što su krvarenje i veliki bol, a potom i kritični srčani problemi s mojom kćerkom.

Moja kćerka se zvala Hera, Jan nije prisustvovao njenoj sahrani, već se smijao u parku u Francuskoj kada je čuo za njenu smrt - napisala je bivša djevojka fudbalera Sautemptona.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.