ENGLESKA

Kako je zvijezda Čelsija zavela radnicu klupskog salona

Žoržinjo: Preferira li divlji ili romantični seks. Arhiv

Avaz.ba

19.4.2020

Veznjak londonskog Čelsija Žoržinjo (Jorginho) našao se na jednom od krakova ljubavnog trokuta. Naime, zaveo je radnicu klupskog salona Elizu (Elisa Scalcon), a u javnost su dospjele i neke pikanterije koje proizlaze iz njihovog dopisivanja putem mobilnih telefona. Kako su dospjele u javnost? Sad već bivši dečko dotične djevojke Aron (Aaron Hughes) vidio ih je na njenom telefonu te ih bijesan odaslao van... 

- Ona je sve više i više počela govoriti o Žoržinju. Počeo sam sumnjati. Kada je rekla da ide prošlo ljeto na Čelsijevu turneju po Japanu, rekao sam da sam zabrinut. Kada se vratila, pitao sam je da li se nešto dogodilo i rekla je da nije. Tada nisam vidio poruke - kazao je ogorčeni Aron, inače navijač Arsenala.

Trebao je zajedno s njom otići na odmor na Šri Lanku. Tada je odlučio provjeriti šta se događa.

- U krevetu sam vidio njen iPad. Htio sam ga isključiti, ali sam onda ugledao gomilu poruka između nje i Žoržinja. Pored mene je njemu slala poruke. On joj je pisao da dođe kod njega u Japanu, u hotelsku sobu. U jednoj poruci ju je pitao na italijanskom preferira li divlji ili romantični seks - nastavlja Aron.

Nakon što mu je Elisa odgovorila da više preferira prvu varijantu, Žoržinjo joj je poručio da je želi vidjeti pijanu. 

Međutim, budući da se situacija između Arona i Elize dogodila dan prije polaska za Šri Lanku, ipak su odlučili otići. Nakon što su se vratili, prekinuli su, baš kao i Žoržinjo sa svojom partnericom Natalijom Leteri, prenose SN.

Eliza. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.