ITALIJA Opet se pohvalila kako redovito vježba u teretani

Ronaldova djevojka ponovo izaziva na društvenim mrežama

Avaz.ba
14.05.2020 09:53

Gio je i ovoga puta naglasila svoje tijelo

Foto: Arhiv

Georgina Rodrigez (Rodriguez), djevojka Kristijana Ronalda (Cristiana), ima već skoro 20 miliona pratilaca na društvenim mrežama i jedna je od popularnijih na Instagramu. Svaki njen potez pomno se prati, a posebno jer - ne objavljuje često...

Nije je bilo, izračunali su fanovi, od 4. maja i evo, nešto je objavila i naravno - provokativne prirode. Opet se pohvalila kako redovito vježba u teretani, Gio je i ovoga puta naglasila svoje tijelo. Atraktivna crnka danas je među poznatijim ženama svijeta, što zbog titule influencerice jer je na Instagramu prati čak 17 miliona, što zbog svoje veze s jednim od najpopularnijih i najboljih nogometaša svih vremena - Kristijanom Ronaldom.

  • Georgina ima 17 miliona pratilaca na Instagramu
    Georgina ima 17 miliona pratilaca na Instagramu Foto: Instagram

Iako je svoj život podredila upravo nogometašu i njegovim potrebama, kao i odgoju njihove kćerkice Martine Alane, ali i blizanaca Eve i Matea te najstarijeg njegova sina Kristijana Jr. (Cristiana), Georgina Rodriguez pronašla je dovoljno vremena da se ostvari i sama u poslovnom svijetu, zahvaljujući čemu danas potpisuje milijunske ugovore s najpoznatijim svjetskim brendovima, prenose SN.

Komentari

NA VRH