MOSTAR Povodom nastavka sezone

Osvanula još jedna parola na račun Nogometnog saveza BiH

I dalje nije poznato da li će se Premijer liga BiH nastaviti ili ne, a navijači sa nestrpljenjem očekuju konačnu odluku

Avaz.ba

Transparent postavili navijači

Foto: Bljesak.info


Premijer liga Bosne i Hercegovine je jedina liga u regionu čija je sudbina o nastavku sezone nepoznata, a do roka koji je UEFA postavila savezima kako bi se očitovali o planovima rješenja tekuće sezone ostalo je još manje od dva dana.

Pojedine navijačke grupe, među kojima su Red Army i Manijaci, jasno su poručili da fudbal bez navijača nema smisla, a danas je na jednom od mostova u Mostaru osvanula nova parola na račun N/FSBiH.

"Fudbal se igra zbog navijača, a ne zbog TV prava i ulagača" - pisalo je na paroli koja je bila zakačena na mostu Bunur u Mostaru.

  • Transparent prije par dana postavljen i u sarajevu

    Transparent prije par dana postavljen i u sarajevu

    Foto: Arhiv


Podsjećamo, prekoputa zgrade Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine osvanuo transparent s porukom za čelnike krovne kuće bh. nogometa. Navijači su transparentom poručili kako nema smisla ni nastavljati prvenstvo ako na tribinama neće biti onih zbog kojih se nogomet i igra - navijača.

"Poruka za krovnu elitu: Fudbal i navijači u rečenicu istu", stoji na transparentu koji je osvanuo na ogradi prekoputa zgrade NS BiH. Transparent je ubrzo i uklonjen.

Više o temi Nogometni savez BiH

ŠIROKI BRIJEG
Karačić: Nadamo se nastavku sezone
TURSKA
Prosinečki: Nisam ljut na NSBiH
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na