ZENICA U susret nastavku sezone

Seferović: Čekamo rezultate testiranja, ne možemo početi s radom prije toga

Avaz.ba

Seferović: Čekamo još i kakva će biti odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

Foto: Arhiv


Nogometaši Čelika ipak danas neće početi pripreme za eventualni nastavak BHT Premijer lige, jer još uvijek čekaju nalaze prošlosedmičnih testiranja na koronavirus - izjavio je kondicioni trener zeničkog premijerligaša Almir Seferović.

On je 18. maja, zajedno sa trenerom golmana Ibrom Hodžićem izvršio prozivku igrača, ali su trenažni proces prolongirali. 

- Čekamo rezultate testiranja, jer ne možemo početi s radom prije toga. Bio je vikend i Bajram pa niko nije radio, ali se nadam da ćemo brzo dobiti rezultate. U svakom slučaju, mi smo spremni početi s treninzima. Čekamo još i kakva će biti odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koji je prolongirao sjednicu na kojoj će se odlučiti da li se takmičenje nastavlja - kaže Seferović.

On najavljuje da su spremnost da se priključe treninzima najavili i Srbijanci Bojan Pavlović i Mladen Zeljković, koji imaju i bh. državljanstvo, dok bi se Nemanja Zlatković priključio naknadno. Zeničanin Pavle Skočibušić, koji vodi predpionire i kadete zeničkog kluba, zbog činjenice da posjeduje Profi licencu, u slučaju nastavka BHT PLBiH sjedit će na klupi u ulozi šefa Stručnog štaba.

Više o temi NK Čelik

ČELIK
Bradarac: Imamo ponuda investitora
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na