ŠOKANTNO

Šta se događa: Peti mladi fudbaler umro za mjesec

Devetnaestogodišnjak podlegao u Italiji

Samohvalov: Bio na individualnom treningu. Arhiv

Piše: Avaz.ba

27.5.2020

Engleski fudbaler Kristijan Mbulu (Christian) iznenada je preminuo u 24. godini. Mbulu je u utorak pronađen mrtav u svom stanu, a za sad nema informacija o uzrocima smrti. Iz policije su samo naveli da nisu pronađene sumnjive okolnosti i da moraju da se sačekaju rezultati obdukcije. On je igrao za engleskog četvrtoligaša i svi su šokirani ovim događajem. Međutim, još šokantniji je podatak da je Mbulu peti mladi fudbaler koji je preminuo u posljednjih mjesec.

Prije samo dva dana talentirani Kamerunac Džosef Buase Perfekšn (Joseph Bouasse Perfection), nekadašnji fudbaler Rome, preminuo je od posljedica srčanog udara, javili su u italijanski mediji. 

Pet dana je od smrti 24-godišnjeg francuskog fudbalera i bivši igrača PSG-a Žordana Diakise (Jordan Diakiese), a sedam dana od tragedije kada je od posljedica srčane aneurizme preminuo mladi fudbaler Atalante Andrea Rinaldi (19). 

Prije mjesec dana Fudbalski klub Lokomotiva iz Moskove saopćio je da je 22-godišnji igrač Inokentije Samohvalov iznenada umro poslije zdravstvenih problema tokom individualnog treninga.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.