ENGLESKA U susret nastavku sezone

Četvero pozitivnih na koronavirus u Premijer ligi

Igrači ili osoblje klubova koji su pozitivni na koronavirus morat će u samoizolaciju, objavili su iz lige

Avaz.ba

Klubovi engleske Premijer lige u srijedu su "jednoglasno" izglasali nastavak treninga s dopuštenim kontaktom

Foto: Arhiv


Četiri osobe iz tri kluba bile su pozitivne na koronavirus na posljednjem nizu testova koje je provela engleska Premijer liga.  Iz Premijer lige su objavili kako je u ponedjeljak i utorak testirano 1.008 igrača i osoblja klubova na COVID-19, pri čemu su četiri osobe iz tri kluba bila pozitivna. 

- Igrači ili osoblje klubova koji su pozitivni na koronavirus morat će u samoizolaciju, objavili su iz lige.

U Engleskoj je prije eventualnog pokretanja nogometa provedeno ukupno 2.752 testa, a do sada je zabilježeno 12 pozitivnih rezultata. 

Dvadeset klubova engleske Premijer lige u srijedu su "jednoglasno" izglasalo nastavak treninga s dopuštenim kontaktom, što je važan korak prema nastavku prvenstva.  

- Treninzi bez kontakta i u manjim skupinama od po pet igrača dopušteni su od prošlog tjedna, ali sada će klubovi "moći trenirati kolektivno (do deset igrača) pri čemu su dopušteni bliži kontakti s ciljem oduzimanja lopte, ali se i dalje ograničava nepotrebna fizička blizina, piše u saopćenju Premijer lige. 

U Engleskoj nije odigrana niti jedna utakmica od marta kada je pandemija koronavirusa blokirala sport u cijelom svijetu.

Više o temi Premijer liga

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na