GIMNASTIKA

Atraktivna Ruskinja svojim treninzima izludila muškarce

Ova sjajna sportašica jedna je od najljepših, ali i najuspješnijih ruskih gimnastičarki koja iza sebe ima nekoliko svjetskih i europskih medalja

Koliko je gipka može se jasno vidjeti na njezinim fotografijama. Društvene mreže

Avaz.ba

28.5.2020

Ruska gimnastičarka Aleksandra Soldatova je kao i većina ljudi dane u izolaciji zbog padnemije koronavirusa provodila kod kuće, a kako bi zadržala formu za predstojeće takmičenja, svakodnevno se rastezala, prenose SN.

Svoje je treninge uglavnom objavljivala na društvenim mrežama što su mogli pratiti i njeni vjerni fanovi, a usput je ugrabila i hiljade novih obožavatelja. 

View this post on Instagram

Всем привет! Помните как я в конце апреля выступила в онлайн-турнире по берпи? И вот я снова приму в нём участие. Но теперь другой формат, я буду его вести. Для меня это дебют в роли ведущей. А соревноваться будут королевы льда и воды - звёзды фигурного катания и синхронного плавания. Смотрите 27 мая в 19:00 на Tele-sport.ru, Roscongress.org и паблике Телеспорта в "Одноклассниках" https://ok.ru/telesport. Будет круто!

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on

Ova sjajna sportašica jedna je od najljepših, ali i najuspješnijih ruskih gimnastičarki koja iza sebe ima nekoliko svjetskih i europskih medalja. 

View this post on Instagram

Я не сумасшедший, просто моя реальность отличается от твоей😝

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on

Koliko je gipka može se jasno vidjeti na njezinim fotografijama, a jedan od zaštitnih znakova je i taj da može stojeći nogom dotaknuti plafon.

View this post on Instagram

Ножкой ать🐱

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on