GRBAVICA

FK Željezničar: Pokažimo zajedništvo i u godinama ispred nas

Pozivamo sve navijače i prijatelje Kluba da u narednoj sezoni, i u godinama ispred nas pokažemo zajedništvo koje krasi Želju već 99 godina

FK Željezničar: Hvala navijačima. Arhiv

Piše: Avaz.ba

2.6.2020

Iz Fudbalskog kluba Željezničar oglasili su se saopćenjem u kojem su se zahvalili navijačima, kako je istaknuto, na činjenici da je Grbavica ponovo bila najposjećeniji bh. stadion.

Odlukom rukovodstva NS BiH prijevremeno je okončana sezona 2019/2020, a naš je Klub završio kao drugoplasirani, polufinalista Kupa BiH i najposjećeniji klub u bh. fudbalu. 

Ovom prilikom zahvaljujemo se navijačima, stručnom štabu, fudbalerima, svim uposlenicima i sponzorima na maksimalnom angažmanu, te im upućujemo iskrene čestitke na uspješnoj sezoni. Posebno se zahvaljujemo svim onim, koji su nam u ovim teškim vremenima proglašenog stanja nesreće pomogli da očuvamo vrijednosti Kluba. 

Pozivamo sve navijače i prijatelje Kluba da u narednoj sezoni, i u godinama ispred nas pokažemo zajedništvo koje krasi Želju već 99 godina. Jednom Željezničar, uvijek Željezničar, saopćeno je s Grbavice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.