NSBiH U susret kampu reprezentaije BiH U-18

Musa objavio spisak: Najviše igrača pozvano iz Sarajeva i Želje

Juniori ponovo u stroju od 13. do 16. juna

Avaz.ba

Musa: Svi smo se zaželjeli rada i drago nam je da se sve ponovo pokreće

Foto: Arhiv


Nogometni savez Bosne i Hercegovine u junu i julu organizovat će kampova za omladinske muške i ženske selekcije.  Prvo okupljanje zakazano je za 13. juni kada će na terene Trening centra NSBiH u Zenici istrčati U-18 reprezentativci BiH. Selektor bh. juniora Slaven Musa o predstojećim okupljanjima kaže: 

Nakon dužeg vremenskog perioda konačno se okupljamo. Svi smo se zaželjeli rada i drago nam je da se sve ponovo pokreće. Na ovim okupljanjima ćemo imati samo igrače iz Bosne i Hercegovine. Prvo će se okupiti igrači 2003. godište, a nakon njih i 2002. Na ovaj način ćemo provjeriti u kakvom su stanju, ali i pokušati ispraviti neke stvari koje smo uočili na prethodnim okupljanjima i pripremiti se za buduće akcije. Cilj nam je vratiti se u neki normalan kolosijek i sa nestrpljenjem očekujemo ova okupljanja.“ 

Na spisku U-18 selekcije čiji će kamp trajati od 13. do 16. juna najviše je igrača iz dva sarajevska kluba, a kompletnu listu pozvanih čine:  Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Eldin Delalić (Tuzla City), Dejan Popara (Zvijezda 09), Mustafa Šukilović (Radnik Bijeljina), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Azur Mahmić (Čelik), Selmir Kovač (Čelik), Eldar Mehmedović (Sloboda), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Petar Sučić (Zrinjski), Ivan Vrankić (Zrinjski), Admir Bristrić (Zrinjski), Adin Bajrić (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Enver Kulašin (Željezničar), Dario Ćorić (Željezničar), Salih Viteškić (Sarajevo), Boro Erić (Sarajevo), Faruk Hodžić (Sarajevo), Dženit Hajdarević (Sarajevo), Irman Sejmenović (Sarajevo).

Više o temi Slaven Musa

PRIJATELJSKI MEČ
"Zmajići" poraženi u Skoplju
NSBIH
Slaven Musa poslao pozive
NA VRH

Podijeli članak na