ŠPANIJA

Modrić: Volio bih završiti karijeru u Real Madridu

Boban mi je bio idol kada sam bio dječak

Modrić: Za nas je reprezentacija više od nogometa. Arhiv

Avaz.ba

15.6.2020

Kapitan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u intervjuu za "La Gazetta dello Sport" izjavio je da će igrati na visokoj razini još dvije godine, a onda pohađati tečaj za trenera.

Siguran sam da na visokoj razini mogu igrati još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih završiti karijeru u Real Madridu, no to će također ovisiti o klubu. Naravno da ću pohađati tečaj za trenera, rekao je Modrić. 

Vezni igrač je s 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30. juna 2021. godine.

Osjećam se poput normalne osobe, koja voli skromnost i umjerenost. Uporan sam. Suigrači u Madridu me zovu "vinagre" (ocat - sirće) jer loše prihvaćam poraz na treningu, rekao je. 

Poručio je kako će nastaviti igrati za Hrvatsku koju iduće ljeto očekuje Evropsko prvenstvo.

- Za nas je reprezentacija više od nogometa. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti ondje, napomenuo je Luka.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je ondje direktor bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije. No, Real Madrid i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

Boban mi je bio idol kada sam bio dječak, bio sam kupio crveno-crni dres... Zamišljao sam se igračem Milana, no na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio talijansku ligu. No, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid, rekao je Modrić. 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.