ŽELJEZNIČAR

Amar Osim proziva tačno u podne

U subotu će naš tim obaviti prvi trening, saopćeno je iz Željezničara

Amar Osim. Arhiv

Piše: Avaz.ba

20.6.2020

Šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim danas, tačno u podne, obavit će prozivku izabranika pred start priprema. Zbog mjera zaštite, trening će biti zatvoren za navijače i medije .

- Danas će naš tim obaviti prvi trening i tako početi s pripremama za narednu sezonu koja bi trebala početi 1. augusta. Plavi će pripreme obaviti na Grbavici, gdje na raspolaganju imaju dva terena u odličnom stanju, te jedan dio priprema u Konjicu. Naš tim u Konjic odlazi u utorak i trenirat će do nedjelje, a boravit će u hotelu Garden City, saopćeno je iz FK Željezničar.

Klub s Grbavice je do sada zakazao četiri prijateljske utakmice.

- Već 1. jula na rasporedu je susret protiv Veleža, 5. jula protivnik Plavih je Mladost DK, 18. jula Željo će ugostiti Široki Brijeg, a generalna provjera dogovorena je s ekipom Tuzla City. U toku su pregovori za još nekoliko utakmica, a svi susreti će se igrati na glavnom terenu Grbavice, ističu iz FK Željezničar, koji su do sada napustili Antonio Pavić (istekao ugovor), Vernes Karavdić (raskid ugovora), Mirza Šubo (raskid ugovora), Semir Dacić (raskid ugovora).

Na izlaznim vratima su Dženan Zajmović, Sinan Ramović, kojima ovih dana istječu ugovori, ali i Vedran Kjosevski. S druge strane, došao je Ante Blažević (slobodan igrač).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.