SARAJEVO

Počele prijave za 1. međunarodnu golmansku konferenciju koju organizuje Asmir Begović

Prijave je moguće ostvariti putem web stranice http://gkconference.com/ gdje je takođe moguće naći i ostale informacije vezane za ovaj događaj

Avaz.ba
02.07.2020 17:21

Begović

Foto: Arhiv

Golmanska Akademija Asmir Begović zvanično je otvorila prijave za 1. međunarodnu golmansku konferenciju koja će se održati u Sarajevu 17. i 18. avgusta 2020. godine.

Prijave je moguće ostvariti putem web stranice http://gkconference.com/ gdje je takođe moguće naći i ostale informacije vezane za ovaj događaj. Podsjećamo, konferencija koja će biti održana u hotelu Hils u Sarajevu, namjenjena je prije svega golmanskim trenerima, ali i svima zainteresovanim za organizaciju rada i razvoj golmana u nogometu. Kroz konferenciju je planiramo da u dva dana budu održana teorijska i praktična predavanja gostiju iz zemlje i inostranstva usko vezana za poboljšanje uslova i načina treniranja golmana. Partner ovogodišnje konferencije je Nogometni savez Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Golmanska Akademija Asmir Begović. 

Gosti-predavači biti će, između ostalih, Piter Šmajhel (Peter Schmeichel - bivši reprezentativac Danske i golman Mančester junajteda i Mančester sitija), Dejvid Džejms (David James - bivši reprezentativac Engleske i golman Liverpula i Mančester sitija), Erik Stil (Eric Steele - nekadašnji trener golmana Mančester junajteda u stručnom štabu Aleksaa Fergusona), Roberto Navajas (trener golmana u Real Sosijedada i Granade), Nikola Jurčević (bivši reprezentativac Hrvatske i trener Dinama i selektor Azerbejdžana), Adi Mušić (bh. golmanski trener u Njemačkoj) i Marijana Zubac (direktorica Nutricentra Mostar).

Komentari

NA VRH