SJEĆANJE NA SLAVNU PROŠLOST KLUBA

Vest Hem predstavio dres povodom 125. godišnjice kluba u čijem su dizajniranju učestvovali navijači

Vest Hem je predstavio dres povodom 125. godišnjice kluba, u kojem će "Čekićari" nastupati u narednoj sezoni Engleske premijer lige.

Vest Hem. NSS Magazine

Piše: A. M. / Avaz.ba

7.7.2020

Vest Hem je predstavio dres povodom 125. godišnjice kluba, u kojem će "Čekićari" nastupati u narednoj sezoni Engleske premijer lige.

Inspirisan šezdesetim godinama prošlog vijeka kao periodom najvećih uspjeha kluba, kada je Vest Hem osvojio FA Kup i Kup pobjednika kupova, nova garnitura dresova predstavlja moderni klasik kao omaž slavnoj prošlosti kluba.

Dres koji je nosila slavna generacija Vest Hema koja je osvojila FA Kup i Kup pobjednika kupova. NSS Magazine

Dres s prepoznatljivom bordo-plavom kombinacijom upotpunjen je tradicionalnim bijelim šorcem i štucnama. Bitno je naglasiti da je dres dizajniran uvažavajući želje navijača, što predstavlja posebnu radost svima koji u srcu nose boje kluba iz zapadnog dijela Londona.

Sa preko 3000 glasova u anketi koju je proveo klub, pristalice Vest Hema rekle su da žele bijele štucne za domaću garnituru, kao i nebesko plavi gostujući dres, ali su željeli i tradicionalne nebesko plave rukave na domaćoj garnituri dresa i ukrštene čekiiće vezene na leđima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.