KORDONI POLICIJE

Protesti i u Zagrebu: Okupljanje ispred Maksimira

Navijači Dinama su tražili sastanak s predstavnicima Uprave kluba kako bi im iskazali svoje nezadovoljstvo povratkom na trenersku klupu Zorana Mamića

Avaz.ba

Policija čuva ulaz u klubu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL


Više stotina pripadnika Dinamove navijačke skupine „Bad Blue Boys“ danas se okupilo ispod zapadne tribine stadiona Maksimir u Zagrebu. Glavni razlog okupljanja je povratak Zorana Mamića na klupu hrvatskog prvaka. 

Okupljanje nije bilo prijavljeno policiji, ali su se pred pripadnicima navijačke skupine pojavili kordoni interventne policije koja je navijačima onemogućila eventualni ulazak u prostor stadiona.

  • Navijači nezadovoljni smjenom trenera

    Navijači nezadovoljni smjenom trenera

    Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL


Navijači su tražili sastanak s predstavnicima Uprave kluba kako bi im iskazali svoje nezadovoljstvo povratkom na trenersku klupu Zorana Mamića. On je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u izvlačenja višemilionskih iznosa iz Dinama. Navijači su nezadovoljni i općim stanjem u prvom timu „Modrih“ nakon što je Nenad Bjelica napustio trenersku poziciju.

Sedmorica predstavnika BBB-a puštena su u klupske prostorije nešto prije 19 sati. Pola sata poslije navijači su se mirno i bez ikakvih incidenata premjestili na stube na Maksimirskoj ulici, dok su pollicijske snage i dalje osiguravale prostor oko službenog ulaza na stadion, prenosi Fena.

NA VRH

Podijeli članak na