DOBRO RASPOLOŽENJE

"Skromni" Ibrahimović: Ja sam predsjednik, igrač i trener Milana!

S obzirom na to da mu ugovor važi samo do kraja ove sezone, budućnost bivšeg asa Barcelone, Juventusa, Pari Sen Žermena... ostaje neizvjesna

Ibrahimović: Dijeli savjete mlađim saigračima. afp

Avaz.ba

8.7.2020

Zlatan Ibrahimović je nakon velike pobjede u derbiju Serije A nad Juventusom (4:2) u šali ustvrdio da on vodi italijanski Milan. Govorio je legendarni švedski fudbaler bosanskohercegovačkih korijena i o svojoj budućnosti.

Tridesetosmogodišnji napadač je sugerirao da je on "predsjednik, igrač i trener Milana“, nakon što je primijećeno da konstantno daje savjete mlađim saigračima.

- Star sam. To nije tajna! Godine su samo broj - rekao je Ibrahimović za DAZN.

Velika pobjeda nad Juventusom. AFP

- Dobro radim, postižem dobru ravnotežu. Osjećam se dobro, da budem iskren i na sve načine pokušavam da pomognem timu. Ja sam predsjednik, igrač i trener! Jedino negativno je što mi se plaća samo to što sam igrač! Da sam ovdje od prvog dana sezone, tada bismo osvojili Skudeto (titula, op. a.) – rekao je Šveđanin.

S obzirom na to da mu ugovor važi samo do kraja ove sezone, budućnost bivšeg asa Barcelone, Juventusa, Pari Sen Žermena... ostaje neizvjesna.

- Vidjet ćemo. Imam još mjesec da uživam – rekao je Ibrahimović, čiji je tim uprkos seriji dobrih rezultata daleko od borbe za plasman u Ligu prvaka. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.