LA LIGA

Real prodaje Luku Jovića

Luka Jović je razočarao igrama i ponašanjem u Madridu, pa su iz Reala odlučili da će ga prodati ovog ljeta, iako su imali drugačije planove

Avaz.ba
09.07.2020 10:26

Luka Jović

Foto: Getty Images

Luka Jović je razočarao igrama i ponašanjem u Madridu, pa su iz Reala odlučili da će ga prodati ovog ljeta, iako su imali drugačije planove, piše Marca.

Očigledno je da su u Realu izgubili strpljenje za Jovića poslije niza problema koje im je napravio van terena, a ni na njemu se nije istakao, jer je postigao samo dva gola otkako je, prošlog ljeta, stigao u Madrid.

Jović je nedavno prijavio da mu je prijatelj s kojim je bio u bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus, zbog čega je i on morao u karantin i samim tim propustiti barem dvije naredne utakmice.

Jović je prošlog ljeta stigao iz Ajntrahta za 60 miliona eura kao veliko pojačanje, ali pored slabe golgeterske efikasnosti, za koju su u klubu imali opravdanje da će mu trebati vremena za prilagođavanje na novu ligu i nivo takmičenja, uspio je van terena da napravi još više problema, što se u Real Madridu jednostavno ne prašta.

Prekršio je i mjere samoizolacije kada je iz Španije došao u Srbiju kako bi s djevojkom proslavio njen rođendan, zbog čega je završio na naslovnim stranama medija. 

Tokom čitave sezone bio je na naslovnim stranama žute štampe zbog privatnog života. Mediji u Španiji navode da je Jović totalno hladan i distanciran, kao i da ne djeluje previše zainteresovano za dešavanja u klubu.

Komentari

NA VRH