BIZARNA POVREDA

Džerard: Krvario mi je penis na utakmici, saigrači su se smijali

Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao biti moj posljednji pozdrav "vršnjaku" - izjavio je Džerard

Stiven Džerard. The Daily Mirror

A. M. / Avaz Sport

10.7.2020

Stiven Džerard (Steven Gerrard), legendarni kapiten Liverpula prisjetio se nesvakidašnje situacije sa utakmice FA Kupa protiv Bornmuta, kada je zadobio povredu polnog organa.

U duelu sa ratobornim Harijem Arterom, nekadašnji kapiten Engleske zadobio je ozbiljnu posjekotinu penisa.

- Povukao sam šorc i vidio da su mi gaće potpuno krvave. Mozak je radio sto na sat, zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno ne dogodi. Otrčao sam do klupe, pravo kod trenera Rodžersa i rekao mu: "Vidi, imam problem dole. Pokidao sam privatne dijelove". Pogledao je, napravio grimasu i odmahnuo glavom - rekao je Džerard razgovoru za The Sun.

- Doktor Kris Morgan je munjevito reagovao, pozvao je svoje saradnike koji su me okružili i napravili gužvu, kako niko ne bi vidio šta se dešava. Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao biti moj posljednji pozdrav "vršnjaku". Saigrači su vrištali od smijeha. I sami možete zamisliti koliko fora sa kopčama i dužinom penisa sam čuo. Naravno i s mojim budućim odnosima sa suprugom Aleks. Smješkao sam se, ali sam želio sve da ih pobijem - dodao je Džerard.

Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao biti moj posljednji pozdrav "vršnjaku" - rekao je Džerard. Hugo Delgado

O užasnoj Džerardovoj povredi govorio je i doktor Morgan.

- Kad mi je pokazao povredu počeo sam po glavi vrtiti lekcije i časove i shvatio da ne postoji čas na kojem smo učili kako se ušiva penis. Nisam želio da prvi penis koji ću da ušivam bude Džerardov, ali bio je - rekao je doktor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.