VELEŽ

Rođeni uručili poklone djeci Dječijeg doma “Mostar”

Grupa naših Rođenih koji se nalaze u Mostaru, ali i širom svijeta, pokrenula je akciju prikupljanja novca za članske karte i poklon pakete iz našeg Fan šopa za svu djecu Dječijeg doma “Mostar”, saopćeno je iz FK Velež, te istaknuto

Predstavnici navijača predali su poklone direktorici ove ustanove Dalidi Demirović. FK Velež

Piše: Avaz Sport

15.7.2020

Fudbalski klub Velež podržao je akciju da svako dijete iz Dječijeg doma “Mostar” dobije poklon paket. 

- Grupa naših Rođenih koji se nalaze u Mostaru, ali i širom svijeta, pokrenula je akciju prikupljanja novca za članske karte i poklon pakete iz našeg Fan šopa za svu djecu Dječijeg doma “Mostar”, saopćeno je iz FK Velež, te istaknuto:

- Mi nismo imali mogućnost ulaska u prostorije Doma zbog mjera koje su na snazi, ali smo dobili fotografije djece sa nasmijanim licima, što je i bio cilj ove akcije, usrećiti djecu, nove članove kluba... jer naše malo nekome je mnogo.  Bravo Rođeni! Hvala svima koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj akciji. Vi ste naša prva ljubav!

Predstavnici navijača predali su poklone direktorici ove ustanove Dalidi Demirović .

U ime djece iz Dječijeg doma “Mostar” želim da se zahvalim na ovoj donaciji koja će djecu sigurno obradovati. Mi smo i ranije išli na utakmice FK Velež i organizovano, preko navijača i kluba. Imamo i djecu koja treniraju u FK Velež i zaista će ova donacija biti od velikog značaja. Djeca će se obradovati, pogotovo u ovo vrijeme pandemije, kada su oni zatvoreni u krugu doma i ne mogu izlaziti, kazala je Dalida Demirović.

Pokloni iz FK Velež. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.