STRUČNJACI

Šta je Vahid Halilhodžić rekao o eventualnom povratku u Dinamo

Trenutno ima ugovor sa reprezentacijom Maroka

Halilhodžić: Uvijek korektan. Arhiv

Avaz Sport

16.7.2020

Aktuelni selektor reprezentacije Maroka, poznati bh. stručnjak Vahid Halilhodžić govorio je o eventualnom povratku u Dinamo, o čemu se govorka ovih dana. 

Ne znam jesam li na listi kandidata, ali ja sam trener koji ima ugovor s Marokom. Upravo se spremam, idem večeras na avion. Teško, u ovom trenutku sam zauzet i teško je o tome pričati. Ne treba ulaziti u polemiku i davati nade. Sve je u životu moguće, ali u ovom trenutku vodim Maroko i imam obaveze prema njima. Imam još tri godine ugovora i trenutno sam zauze, rekao je Halilhodžić za "Gol.hr" i poručio kako ne želi pričati loše stvari o bivšem klubu. 

- Ja sam tu proveo finih 10 mjeseci, bilo je puno toga dobrog, na kraju je završilo ružno, ali ja sam ponosan što sam mogao trenirati takvu ekipu. Imao sam izvanredne odnose sa svima, čujem se gotovo svakodnevno s nekim ljudima. Ne mogu pljuvati o klubovima u kojima sam igrao i trenirao. Ti odnosi su moje sentimentalne prirode, nisam takav čovjek da pljujem po klubu u kojem sam radio, naglasio je Vaha.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.