MADRID

Jović i Modrić zajedno proslavili titulu

Pored fotografije sa Modrićem, koji je očigledno Jovićev najbolji prijatelj među igračima Reala, srbijanski napadač je objavio i fotografiju sa trenerom Zidanom

Modrić i Jović. Instagram

Avaz.ba

17.7.2020

Srbijanski napadač iz Real Madrida Luka Jović je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Lukom Modrićem, nakon sinoćnje pobjede nad Viljarealom (2:1) s kojom je "kraljevski klub" osigurao 34 titulu prvaka Španije, i tako oduševio mnoge u regionu.

- Mnogi bi rekli da ova fotografija pokazuje sav besmisao ratova devedesetih - komentariše - između ostalog, srbijanski Telegraf.

Pored fotografije sa Modrićem, koji je očigledno Jovićev najbolji prijatelj među igračima Reala, srbijanski napadač je objavio i fotografiju sa trenerom Zinedinom Zidanom (Zinedine Zidane).

 Presrećan sam što sam dio ovog tima. Svaka čast svima za ovu sjajnu sezonu - napisao je Jović uz fotografije.

Fotografija emotivnog zagrljaja sa Zidanom moda naslućuje i Jovićev ostanak u Madridu, jer je upravo trener Reala poručivao da računa na njega, da je u pitanju mlad igrač od koga se tek očekuje da "eksplodira" u budućnosti.

Inasče, za srbijanskog napadača zainteresovano je nekoliko ozbiljnih evropskih klubova - od Mančester junajted  Milan, do Herta iz Berlina.

Joviću je prvu čestitku uputila njegova vjerenica Sofija Milošević, koja je na svom Instagramu objavila zajedinčku fotografiju i napisala: 

- Toliko sam ponosna na tebe.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.