LIVERPUL

Klop: Ne može jedna loša stvar da nam bude izgovor za drugu

Ne želimo da kažemo da je to potpuno pogrešno, ali nije ispravno

Klop: Ostanite kod kuće. Arhiv

Avaz Sport

22.7.2020

Večeras su na programu preostali mečevi 37. kola engleske Premier lige. Utakmica koja svima privlači pažnju je svakako duel između Liverpula i Čelsija (21.15 sati). "Redsi" su uspavani poslije osvajanja titule - praktično je sve bilo riješeno i prije korona-pauze, pa se očekuje da barem malo poprave utisak za kraj.

Sa druge strane, Čelsiju je meč važan jer nije obezbijedio poziciju za Ligu prvaka, a u konkurenciji su Lester i Mančester junajted. Čelsi ima 36 mečeva i 63 boda, Lester 37 mečeva i 62 boda, a Junajted 36 mečeva i 62 boda!

Inače, menadžer Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) poručio je navijačima da kod svojih kuća proslave dodelu pehara za titulu u Premier ligi koja će biti upriličena u večeras na „Enfildu“. Liverpul je - podsjetimo, sedam kola prije kraja ligaške sezone obezbijedio prvu titulu poslije 30 godina, a trofej će igračima biti dodijeljen na posebnom podijumu koji će biti postavljen na ’Kopu’. 

- Ostanite kod kuće. Ne želimo da kažemo da je to potpuno pogrešno, ali nije ispravno. Ne može jedna loša stvar da nam bude izgovor za drugu. Prvom prilikom kada budemo mogli organizovat ćemo proslavu, ali tek kada to bude zaista moguće, naglasio je Klop.

Prema kladionici Mozzart, kec večeras na "Enfildu" je 2.15, dvica 3,35, a iks 3,45.  Ostale kvote pogledajte ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.