ENGLESKA

Slaven Bilić nikada nije igrao vrijedniju utakmicu nego večeras

Ta engleska druga liga, popularni Čempionšip, jedna je od najjačih liga na svijetu, rekao je Jurčević

Bilić: Utakmica odluke. Arhiv

Avaz Sport

22.7.2020

Sve je na kraju stalo u jednu utakmicu. Svih 45 odigranih kola Čempionšipa rasplest će se u tih posljednjih 90 neizvjesnih minuta, u kojima će hrvatski trener Slaven Bili sa svojim Vest Bromvič Albionom pokušati osvojiti tri boda u domaćem okršaju protiv posve rasterećenog Kvins Park Rendžersa (20.30 sati) i tako izboriti nastup u Premieršipu u sljedećoj sezoni!

Nakon kiksa Brentforda u prošlom kolu, VBA je zadržao bod više na tabeli, pa i dalje drži sve u svojim rukama. Pobjedom bi u utakmici teškoj oko 200 miliona funti (tv-prava, marketinški ugovori...), zabetonirao drugu poziciju, neovisno o tome što će Bretnford učiniti u okršaju s davljenikom Barnslijem...

- Ta engleska druga liga, popularni Čempionšip, jedna je od najjačih liga na svijetu! Prepuna je donedavnih prvoligaških igrača i klubova s bogatom tradicijom, igra se čak 46 kola i takmičenje je strahovito zahtjevno, tjelesno i mentalno. Nema nikakve šanse da bilo koja ekipa u nekom razdoblju ne uleti u krizu, to je jednostavno neminovno - kaže Nikola Jurčević za SN, odličan poznavatelj engleskog fudbala, koji je bio pomoćnik Slavenu Biliću u Vest Hemu.

Prema kladionici Mozzart VBA je apsolutni favorit. Kvota na pobjedu domaćina je 1.25, a goste 10. Ostale kvote pogledajte ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.