OTVORIO DUŠU

Ibrahimović: Mislili ste da sam gotov? Tek se zagrijavam

Videom na društvenim mrežama poručio kakvi su mu planovi

A. M. / Avaz Sport
25.07.2020 16:47

Zlatan Ibrahimović

Foto: Getty Images

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović nagovijestio je da ne planira uskoro završiti karijeru, a njegove igre u posljednje vrijeme to i potvrđuju.

Zlatanu na kraju sezone ističe ugovor sa "Rosonerima", a otkako je sezona nastavljena poslije pauze zbog koronavirusa jedan je od najzaslužnijih za veoma dobre igre Milana.

Sedmicama se špekuliše o njegovoj budućnosti, pošto se činilo da je na izlaznim vratima sa "San Sira", a pričalo se i o prelasku u Hamarbi, čiji je suvlasnik. Međutim, brojni mediji prenose da ne bi bilo iznenađujuće da popularni Ibra ostane u Milanu, a u subotu je videom na svojim profilima na društvenim mrežama poručio kakvi su mu planovi.

- Mislite da sam gotov, da će mi se završiti karijera uskoro. Ne poznajte me. Morao sam se boritti cijelog života. Niko mi nije vjerovao, pa sam morao da vjerujem u sebe.  Neki ljuti su me željeli slomiti, ali su me samo učinili jačim. Neki su željeli da me iskoriste, ali su me učinili jačim. Sada mislite da sam gotov? Za sve vas imam samo jednu stvar za reći: Nisam kao vi, jer ja nisam vi. Ja sam Zlatan Ibrahimović i tek se zagrijavam - poručio je Zlatan.

Komentari

NA VRH