FK SARAJEVO

Sabrina Buljubašić: Isplatio se sav trud

FK Sarajevo je zajedno sa većinskim nosiocem glasačkih prava apsolutno spreman za početak radova za osposobljavanje stadiona za ispunjenje uslova za kategoriju 4

Sabrina Buljubašić: ahvaljujem se svima koji su nam pomogli, a još više onima koji nisu. Arhiv

Piše: G. Š./Avaz Sport

29.7.2020

Fudbalski klub Sarajevo sa zadovoljstvom i neizmjernom radošću obavještava sve navijače da je na današnjoj sjednici Općinskog vijeća usvojena odluka o koncesiji nad Olimpijskim stadionom “Asim Ferhatović Hase”, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Šampion Bosne i Hercegovine napokon će imati svoj stadion!

- Isplatio se sav trud koji smo moj tim i ja uložili u proteklom periodu. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli, a još više onima koji nisu. Vrlo dobro znamo da smo sve ovo uspjeli sami, bez bilo kakve vanjske pomoći i lobija. Klub i navijači zajedno - baš onako kako i treba! Nadamo se da ćemo što prije završiti pregovore i procedure te da od naredne godine Koševo postaje naše, rekla je generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.

Na današnjoj sjednici, odlučeno je da će upravljanje stadionom biti ustupljeno Fudbalskom klubu Sarajevo narednih 30 godina.

FK Sarajevo je zajedno sa većinskim nosiocem glasačkih prava apsolutno spreman za početak radova za osposobljavanje stadiona za ispunjenje uslova za kategoriju 4.  FK Sarajevo se još jednom zahvaljuje svim navijačima i prijateljima Kluba koji su u proteklim mjesecima svojim angažmanom direktno uticali na povoljan ishod, istaknuto je iz sarajevske Titove 38b.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.