MADRID

Modrić natjerao čelnike Reala da odustanu od norveškog "čuda od djeteta"

"Marca" posebno ističe kako je Zidan vjerovao Modriću u ključnom dijelu sezone te nije dizao famu oko povratka Norvežanina

Modrić: I u sljedećoj sezoni u veznom redu "Kraljeva". Arhiv

Avaz Sport

4.8.2020

I dalje se nižu stupci hvalospjeva na račun igre kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića u završnom dijelu sezone. Iako madridski Real još ispred sebe ima tešku zadaću protiv Mančester sitija u revanš susretu osmine finala Lige prvaka, osvojena titula domaćeg prvaka koju su navijači već proslavili i žešće no što će eventualno proslaviti novu evropsku na kraju ovog mjeseca.

Modrić je dakle, u posljednjih deset kola odigrao sjajnu partituru nakon koje je postalo jasno da će mu se, ne samo ponuditi novi ugovor na ulasku u zadnju godinu aktualnog, nego i to da će u društvu Tonija Krosa (Kroosa) i Kazemira (Casemiro) i u sljedećoj sezoni činiti onaj isti trio u veznom redu koji je godinama osvajao trofeje.

Ne samo da je bivša Zlatna lopta pobijedila konkurenciju unutar kluba za mjesto u prvoj ekipi, dakle igrače poput Fedea Valverdea, već "Marca" piše i o tome da će zbog sve boljeg Modrića Real odustati i od toga da se u klub s posudbe u Real Sociedadu vrati norveško "čudo od djeteta", Martina Odegarda (Odegaard).

"Marca" dakle posebno ističe kako je Zinedin Zidan (Zinedine Zidane) vjerovao Modriću u ključnom dijelu sezone te nije dizao famu oko povratka Norvežanina koji će tako, očito morati pričekati s povratkom na Santijago Bernabe. Podsjetimo, mladić je ove sezone u 36 utakmica postigao sedam pogodaka uz devet asistencija, a bio je i ključni igrač koji je doveo Sosijedad do šestog mjesta u prvenstvu, kao i do finala Kupa kralja.

Odegard, nastavlja se u španjolskog sportskog dnevnika, može birati. Može još godinu dana ostati u Sosijedadu, što bi mu pored svježeg i zdravog Modrića bila bolja opcija. Može se i probati izboriti za mjesto u udarnom sastavu Zidana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.