EVROPSKA LIGA

Jagodić: Spremni smo za historijski uspjeh

Pomno smo pratili žrijeb, iako smo maksimalno koncentrisani na sutrašnju utakmicu protiv Željezničara jer u ovom trenutku moramo samo o tome da mislimo

Jagodić: Da je moglo gore, moglo je. Arhiv

Piše: Avaz Sport

10.8.2020

Borac će u 1. kolu kvalifikacija za Evropsku ligu igrati protiv Sutjeske iz Nikšića (27. avgust) u Banjoj Luci, ukoliko UEFA zbog pandemije koronavirusa ne promijeni mjesto odigravanja. 

Pomno smo pratili žrijeb, iako smo maksimalno koncentrisani na sutrašnju utakmicu protiv Željezničara jer u ovom trenutku moramo samo o tome da mislimo, rekao je trener Borca Vlado Jagodić i dodao: 

- Da je moglo gore, moglo je. Nisam želio APOEL i Beitar jer su u ovom momentu teški za skauting. Ne igraju ligu, a kao drugo, čekalo bi nas daleko gostovanje. 

Borčev posljednji rival na evropskoj sceni, u ljeto 2012. godine, takođe je bila ekipa iz Nikšića - Čelik, koji je u dvomeču eliminisao izabranike tadašnjeg trenera Slaviše Božića. 

- Valjda je, nakon osam godina, došao red da sad mi to završimo na pobjednički način. Treba da znamo da smo mi u obje ove grupe, kako nosilaca tako i nenosilaca, bili posljednji po koeficijentu, tako da možemo da budemo zadovoljni. Poznajem ekipu Sutjeske, iako je stigao trener Radojičić umjesto Rakojevića. U svakom slučaju, moglo je i bolje jer bi nam najviše odgovarao pobjednik meča Santa Koloma – Iskra Danilovgrad. Ipak, i ovo je u redu, pogotovo jer smo žrijebani kao domaćini. Nadam se da ćemo moći da igramo na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, odnosno da UEFA tu neće ništa mijenjati, a onda mi moramo dobro da se pripremimo i napravimo, nadam se, historijski uspjeh, zaključio je Jagodić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.