NSBIH

U utorak Skupština NS BIH: Elvedin Begić postaje novi počasni predsjednik

Čeferin i Begić. Arhiv

Piše: Avaz Sport

21.8.2020

Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza BiH bit će održana u utorak, 25. avgusta (10.30 sati), u hotelu „Hills“ na Ilidži.


- U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom predviđeno je da učesnici budu smješteni u nekoliko hotelskih sala, povezanih video linkom, saopćeno je iz NS BiH.

Na dnevnom redu su između ostalog izvještaji o radu NS BiH u protekloj godini, izvršenju plana prihoda i rashoda NS BiH za 2019, ali i revizorski izvještaj za 2019. Također, pod lupom će biti i planovi rada NS BiH za 2020. godinu, kao i rihoda i rashoda NS BiH za 2020, te izbor počasnog predsjednika NS BiH 


- Predstavnici medija sjednicu Skupštine mogu pratiti na zvaničnom YouTube kanalu NS BiH.  Nakon sjednice saopćenje za javnost bit će objavljeno na internet stranici Saveza. Video materijali bit će dostupni na posebnom ftp serveru, a medijima će biti dostavljene i fotografije sa sjednice u visokoj rezoluciji, ističu u kući bh. fudbala.


NS BiH, podsjetimo, već ima jednog počesnog predsjednika - Ivicu Osima, a u utorak će biti izabran i drugi - Elvedin Begić, predsjednik NS BiH, koji najvjerovatnije krajem godine završava svoj aktuelni mandat.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.