LEGENDA ROME

Dokumentarac "Moje ime je Frančesko Toti" na Rimskom filmskom festivalu

Radnja filma je smještena u noć uoči povlačenja legendarnog italijanskog reprezentativca

Frančesko Toti. Promo

Piše: A. M. / Sport Avaz

1.9.2020

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti (Francesco Totti) na svojoj Facebook stranici najavio je premijeru njegovog dokumentarca.

- S toliko emocija i ponosa predstavljam vam ovaj najnoviji projekat, dokumentarac o mojoj karijeri. Priznajem da nisam mislio da će ovaj trenutak doći - napisao je Toti.

Film nosi naziv "Moje ime je Frančesko Toti" i bit će prikazan na Rimskom filmskom festivalu u oktobru, a u kinima u Italiji će se prikazivati od 19. do 21. oktobra ove godine. 

Radnja filma je smještena u noć uoči povlačenja legendarnog italijanskog reprezentativca. On se, s ostalim učesnicima, osvrće na bogatu karijeru, dok se na ekranu prikazuju ključni detalji.

Toti je rođen i odrastao u Rimu. U redove "Vučice" stigao je kao 12-godišnak, a s Romom je 2001. godine osvojio je Seriju A. 

Najbolji je strijelac u historiji kluba, a također može se pohvaliti i činjenicom da je upisao najviše nastupa u dresu Rome.

Ostat će upamćen i kao najmlađi kapiten ekipe iz Rima.

Con tanta emozione ed orgoglio vi presento questo ultimo progetto, il documentario sulla mia storia. Vi confesso che non...

Posted by Francesco Totti on Subota, 29. August 2020.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.