STADION KOŠEVO

FK Sarajevo: Ponovo igramo mečeve Evropske lige u drugom gradu

S obzirom na to da i ove godine utakmice Evropske lige igramo u drugom gradu, želimo učniti sve što možemo da se isti scenario ne bi ponovio i narednog ljeta, istaknuto je u dopisu FK Sarajevo

Piše: G. Š./Sport Avaz

Sa zeničkog duela Sarajevo - BATE Borisov 1:2

Foto: Arhiv


Fudbalski klub Sarajevo danas je uputio još jedan dopis Općini Centar sa molbom o prijedlogu termina sastanka pregovaračkih timova.

- Podsjećamo, odluka o trajnom zakupu nad Olimpijskim stadionom “Asim Ferhatović Hase” usvojena je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 29. jula, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Dostavljeni dopis objavljujemo u cijelosti. 

- Nakon što je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 29. jula usvojena odluka o trajnom zakupu nad Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase, FK Sarajevo je već narednog dana uputio prvu molbu za prijedlog termina sastanka.

Općina Centar informisana je o članovima pregovaračkog tima dana 10. augusta kada je još jednom zatražen prijedlog termina sastanka.

Uzimajući u obzir vremenski period koji je prošao od sjednice OV-a, te imajući u idu značaj samog ugovora i njegovog sadržaja kao i obim predviđenih poslova, najljubaznije Vas molimo da zakažete termin sastanka u toku sljedeće sedmice.

S obzirom na to da i ove godine utakmice Evropske lige igramo u drugom gradu, želimo učniti sve što možemo da se isti scenario ne bi ponovio i narednog ljeta.

Unaprijed se zahvaljujemo i iskreno radujemo početku pregovaračkog procesa, kako bi zajedno kreirali najbolje rješenje za sve zainteresirane, piše u dopisu FK Sarajevo.

NA VRH

Komentari