PREMIJER LIGA BIH

Sloboda počela prodaju ulaznica za utakmicu sa Sarajevom

Kroz dugogodišnju tradiciju navijači su nam bili bitan faktor, a nerijetko i odlučujući, na putu ka ispunjenju svih naših ciljeva, saopćeno je iz kluba sa Tušnja

FK Sloboda: Put do cilja je težak, trnovit, ali nije nemoguć. Arhiv

Piše: Avaz Sport

16.9.2020

Fudbalski klub Sloboda Tuzla organizovao je prodaju ulaznica za duel protiv Sarajeva, u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.  Iako i dalje traje zabrana prisustva navijača na utakmicama bh. fudbala, navijači Slobode žele pomoći svom klubu, pa će tako kupovati ulaznice za naredni duel. 

- Kroz dugogodišnju tradiciju navijači su nam bili bitan faktor, a nerijetko i odlučujući, na putu ka ispunjenju svih naših ciljeva.

Cijeneći njihovu podršku i povjerenje koje su nam ukazivali sve vrijeme stvorili smo sebi obavezu da se borimo za FK Sloboda, da mu vratimo staru slavu koju je imao kroz historiju kada su na Tušnju nastupali fudbaleri koji su zlatnim slovima ispisivali historiju i bosanskohercegovačkog, ali i jugoslovenskog fudbala. Put do cilja je težak, trnovit, ali nije nemoguć.

Poštujući svakog, vjerujemo da timskim radom Slobodi možemo vratiti staru slavu i vjerujemo da će tribine Tušnja, kao nekad, biti pune. To možemo ostvariti isključivo kao tim. Zbog toga smo pokrenuli akciju doniranja klubu, a svoje donatorske karte u vrijednosti od 5 KM, saopćeno je iz FK Sloboda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.