UOČI VELIKOG DUELA

Golman Budućnosti: Ahmetović je fenomenalan, ali možemo sa Sarajevom

Maksimalno ćemo ih skautirati narednih dana, oni su dobra ekipa tu nema dileme, ali sam siguran da možemo da odigramo otvoren i ravnopravan meč

Piše: Avaz.ba

Dragojević: Optimisti smo

Foto: Vijesti.me


Golman podgoričke Budućnosti Miloš Dragojević za Vijesti.me govorio je o predstojećem meču protiv Sarajeva u Ligi Evrope koji se igra na Bilinom polju.

Dragojević bio je na golu Budućnosti na prijateljskom meču protiv Sarajeva prije dvije godine u Antaliji - bordo tim je slavio sa 2:0. Puni smo samopouzdanja, možemo sa Sarajevom.

"Gro igrača iz te ekipe više nije tu. Napadač Ahmetović je fenomenalan, znam i nekoliko drugih igrača, ali ne toliko detaljno da bih mogao da pričam o njima. Maksimalno ćemo ih skautirati narednih dana, oni su dobra ekipa tu nema dileme, ali sam siguran da možemo da odigramo otvoren i ravnopravan meč. Posebno sada kada smo puni samopouzdanja", kaže Dragojević, ističući da Budućnost treba da odigra odvažno i bez pritiska.

"Ne treba da razmišljamo u stilu da smo mi favoriti, da treba da ih prođemo po svaku cijenu. Ali, motivisano, hrabro i rasterećeno - to je recept".

Više o temi

KOŠARKA
ABA liga pred gašenjem!
NA VRH