HRVATSKA

Bjelica odgovorio Mamiću: Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom

Bjelica i Gojak. Arhiv

Avaz Sport

21.9.2020

Nije trebalo čekati puno vremena da trener Osijeka Nenad Bjelica odgovori šefu struke zagrebačkog Dinama Zoranu Mamiću.  U velikom nedjeljnom derbiju za Sportske novosti Mamić se dotaknuo se i veze Dinamovih igrača s Nenadom Bjelicom. Mamić je bivšeg trenera Dinama prozvao za pokušaj destabilizacije Modrih. 

- Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji, kratko je napisao Bjelica, vjeruje se kao izravan komentar na Mamićeve riječi.


Podsjećamo, Mamić je za SN o Bjelici rekao:

- Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije.

On je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima. Recimo, postoji neki navijač, huligan koji je reći: "Glupane, što to radiš sa suparničkim trenerom?” To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu i možda sad ja zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro... ja ga neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.