PRIJELAZNI ROK

Hoće li danas još dva naša reprezentativca realizovati transfere

Ooga ljeta čak šest naših reprezentativaca napravilo je transfere, a danas bi to mogla učiniti još dvojica - Amer Gojak (Dinamo Zagreb) i Sead Kolašinac (Arsenal).

G. Š.

Danas konačna odluka o dva transfera

Foto: Arhiv


Večeras tačno u ponoć završava se ljetni prijelazni rok u najboljim ligama Evrope (ligama petice). Podsjetimo, ovoga ljeta čak šest naših reprezentativaca napravilo je transfere, a danas bi to mogla učiniti još dvojica - Amer Gojak (Dinamo Zagreb) i Sead Kolašinac (Arsenal).

Gojak je na listi želja nekoliko klubova, prije svega iz Njemačke i Italije, te on ali i Dinamo vagaju ponude, a Kolašinac je najbliži transferu u Bajer Leverkuzen.Prema posljednjim informacijama iz dobro obaviještenih menadžerskih krugova, predvodnik novog talasa naših najboljih fudbalera navodno je na korak od transfera u jedan poznati italijanski klub. Navodno, na čekanju je konačan dogovor klubova...  

S druge strane, Ibrahim Šehić je ovoga ljeta prešao iz Erzurumspora u Konjaspor, Darko Todorović iz Salcburga u Hajduk, Ervin Zukanović iz SPAL-a u Karagumruk, Miralem Pjanić iz Juventusa u Barcelonu, Armin Hodžić iz Fehervara u Kasimpašu, a Smail Prevljak iz Slacburga u Eupen. 

Više o temi Amer Gojak

NAPUŠTA DINAMO
Gojak za šest miliona eura seli u Italiju
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na