REAKCIJE

Mančester siti: Možemo dovesti Mesija

Ukoliko bude raspoložen za promjenu sredine, onda će Manchester City pokušati pronaći finansije da ga dovede u svoje redove

Mesi: Jednostavno najbolji. Arhiv

G. M.

10.10.2020

Jedan od čelnika Manchester Cityja Omar Berada (Berrada) najavio je da će ovaj klub pokušati u svoje redove dovesti Lionela Mesija (Messi), pod uvjetom da se ta mogućnost otvori naredne sezone.

Berada je podsjetio da je Mesi najbolji igrač svijeta i najbolji igrač u svojoj generaciji.

Ukoliko bude raspoložen za promjenu sredine, onda će Manchester City pokušati pronaći finansije da ga dovede u svoje redove.

- On je najbolji nogometaš na svijetu i najbolji u svojoj generaciji, a smatram da bi svaki klub na svijetu volio imati mogućnost da ga dovede u svoje redove. On je vjerovatno izuzetak među potencijalnim investicijama koje nas čekaju - rekao je Berada.

Dodao je da su planovi kluba završeni što se tiče sadašnjeg tima, ali se razmatraju mogućnosti koje bi se mogle pojaviti.

- Za svaku poziciju moramo biti spremni pošto je mnogo stvari koje se mogu desiti. U isto vrijeme, vjerujem da imamo finansijsku moć i sistem koji bi omogućio jednu takvu investiciju ukoliko to bude potrebno - naglasio je.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.