DANSKI FUDBALER

Bendtner u svojoj autobiografiji opisao kako su ga djevojke ucjenjivale

Tako je za jednu rekao da ga je ucjenjivala djetetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona

A. J.

Danac je od 2017. godine u vezi sa top modelom Filin Repstref

Foto: Instagram


Legendarni danski fudbaler Niklas Bendtner (Nicklas), bivši igrač Arsenala, nedavno je izdao autobiografsku knjigu u kojoj je opisao svoju bogatu i donekle kontroverznu karijeru.

Nakon što je otkrio koliko je novca znao da potroši na ruletu za sat i po vremena, Bentner je "poglavlje" posvetio i ženama koje su ga okruživale, piše Telegraf.

Tako je za jednu rekao da ga je ucjenjivala djetetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cijena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj "kozmetički" put - rekao je Danac.

Ono što je svakako privuklo pažnju britanske javnosti jeste izjava da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki. Čak i noć pred važne mečeve.

- Ako ste skloni nevjerstvu, mnogo je bolje naručiti prostitutku nego pokupiti neku djevojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gde su djevojke jako željele seks, a onda bi vas fotografisale i ucjenjivale - rekao je Bendtner.

Inače, Danac je od 2017. godine u vezi sa top modelom Filin Repstref (Roepstrof).

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na