LIGA NACIJA

Dalić: Dolazi svjetski prvak, idemo uživati u nogometu

Moramo biti puno odgovorniji, puno discipliniraniji i paziti na greške

Dalić. Arhiv

Piše: G. Š.

13.10.2020

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu (20.45 sati) na Maksimiru dočekuje Francusku, u 4. kola Lige nacija - grupa A. Dan uoči utakmice koju će s tribina moći pratiti maksimalno sedam hiljada gledatelja "Vatreni" su održali službenu konferenciju za novinare. Budući da vladaju mjere protiv koronavirusa, na pressici su se pojaviti samo Zlatko Dalić, Dejan Lovren i portparol HNS-a Tomislav Pacak.

Novinari će moći postavljati pitanja putem Zooma, a HNS je presicu prenosio uživo putem svog YouTube-kanala.  Podsjetimo, Hrvatska je prije mjesec u Parizu, u prvom dvoboju protiv Francuske, izgubila sa 4:2. Isti je to rezultat kakav je bio i u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.  

- Dolaze nam svjetski prvaci, najbolja momčad na svijetu. Danas smo o tome razgovarati. Rekli smo da želimo pokušati pobijediti. Ne smijemo griješiti niti biti u crnoj rupi kao protiv Švedske. Francuzi te kazne. Moramo biti puno odgovorniji, puno discipliniraniji i paziti na greške. Straha nema, zašto bi ga bilo... Igramo na svom terenu, to je šansa za revanš. Umorni smo, ali i oni su. Dolazi svjetski prvak, idemo uživati u nogometu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.