SLIJEDI MU IZOLACIJA

Zaraženi Ronaldo će medicinskim avionom biti prebačen u Italiju

Karantin će odraditi u svom domu u Torinu

Ronaldo: Pozitivan na koronavirus. AFP

A. V. / Fena

14.10.2020

Portugalska nogometna zvijezda Kristijano (Cristiano) Ronaldo vraća se u Italiju, nakon što mu je dijagnosticiran COVID 19 dok je bio s reprezentacijom Portugala.

Kako su danas prenijeli talijanski i portugalski mediji, Ronaldo iz Lisabona u Torino putuje medicinskim avionom, kako bi u Italiji odradio period izolacije.

Prema "La Gazzetta dello Sport", Ronaldo će karantin odraditi u svom domu u Torinu, dok je "A Bola" objavila kako je CR7 vozilom hitne pomoći prevezen do zračne luke Cascais Municipal Aerodrome gdje ga je čekao poseban avion.

Talijanske zdravstvene vlasti nedavno su smanjile karantin sa 14 na deset dana, pa će Ronaldo propustiti iduće dvije utakmice protiv Krotonea u Seriji A, te kijevskog Dinama u Ligi prvaka.

Ronaldo je bio odvojen od reprezentacije Portugala, nakon što je u ponedjeljak testiran pozitivno na koronavirus. Dan ranije je sudjelovao u susretu Lige nacija protiv Francuske (0-0), koja je večeras suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

- Osjeća se dobro, nema simptoma i u izolaciji je - objavio je Portugalski nogometni savez dodavši kako niti jedan drugi igrač nije bio pozitivan na testiranjima uoči večerašnje utakmice sa Švedskom.

Francuski nogometni savez je također, objavio kako prije utakmice s Hrvatskom u taboru svjetskih prvaka nema pozitivnih na koronavirus, prenosi Hina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.