LIGA NACIJA

Dalić: Stvorit ćemo novu Hrvatsku, ali za to nam treba vremena

Selektor Hrvatske govorio o porazu od Francuske i planovima za budućnost

Zlatko Dalić. PIXSELL

A. V.

15.10.2020

Selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je pričao o jučerašnjem porazu od Francuske u Ligi nacija kao i o planovima za budućnost reprezentacije.

- Ja sam zadovoljan i veliki optimist. Jedna nova Hrvatska se pokazala kao dobra reprezentacija i očekujem je i dalje takvu. Bili smo blizu i bili smo ti koji smo imali posjed i kvalitetu, osim prvih 15 minuta. Osim tih prvih 15 minuta sve je bilo na našoj strani. Žao mi je da nije ostalo 1:1, imali smo inicijativu, taman kada smo trebali dati taj drugi gol, onda smo ga primili, rekao je Dalić.

- U novembru moramo imati jasnu sliku o ekipi, da vidimo gdje smo i što smo. Kreću onda ozbiljne stvari i kvalifikacije za SP, gdje mi želimo biti. Želimo ostati u elitnoj skupini Lige nacija, idemo pobijediti Švedsku i Portugal, ne možemo čekati da će Švedska sve izgubiti. Sada smo već puno bolji, a bit ćemo još bolji u novembru. Optimist sam, treba nam vremena stvoriti novu Hrvatsku, no pokazali smo da smo ozbiljni i da se možemo nositi sa svakim. Stvorit ćemo opet pravu hrvatsku reprezentaciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.