BORAC BANJA LUKA

Jagodić: Digao sam ljestvicu visoko, možda i više nego što je realno

Sigurno da je izostanak Stojana Vranješa zbog bolova u koljenu hendikep za naš tim ali procijenili smo da ne želimo da rizikujemo sa kapitenom

Jagodić: Imali smo problema u radu zbog izostanaka i povreda. Arhiv

Piše: G. Š.

16.10.2020

Nakon reprezentativne pauze utakmicama 11. kola nastavlja se m:tel Premijer liga BiH. Borac je gost Radnika u Bijeljini. Posljednji duel ovih ekipa u Semberiji pripao je Banjalučanima. Domaćima je tada presudio Saša Kajkut golom u dubokoj sudijskoj nadoknadi vremena. Ekipa koju sa klupe vodi Vlado Jagodić u pauzi je vrijedno radila i spremna je da nastavi seriju pobjeda, ističu u taboru crveno – plavih.

- Radnik je mnogo kvalitetnija ekipa nego što to pokazuju trenutni rezultati, rekao je Jagodić te dodao: 


- Imaju specifičan način igre i loše su rezultatski startovali. Opasni su u tranziciji, po osvojenoj lopti i to je segment igre na koji moramo da obratimo pažnju. Želimo da povećamo bodovni saldo, ali pitat će se sigurno i Radnik. Uprkos svemu, otvoreno kažem da ne idemo na remi, želimo tri boda. Digao sam ljestvicu visoko, možda i više nego što je realno, ali želim da me igrači shvate. Slijede nam vezana gostovanja u prvenstvu i Kupu dok naši rivali igraju međusobno i svaka pobjeda će nam puno značiti. 


Imali smo problema u radu zbog izostanaka i povreda, ali nema mjesta za kukanje. Koga nema bez njega se može i mora. Sigurno da je izostanak Stojana Vranješa zbog bolova u koljenu hendikep za naš tim, ali procijenili smo da ne želimo da rizikujemo sa kapitenom. Napadači Jovo Lukić i Bojan Marković su odradili posljednji trening i idu sa nama u Bijeljinu, ali je pitanje da li će konkurisati za tim. Lukić ima povredu, a znamo da je u ranijim mečevima morao da bude zamijenjen, dok Marković nije radio tri dana. Obojica su tražili da idu sa nama i to ću itekako da cijenim, istakao je Vlado Jagodić.


Utakmica Radnik – Borac igra se danas (18 sati) na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Kalesić: Nastaviti uspješan niz

Šansu u Bijeljini mogao bi dobiti mladi ofanzivac Dino Kalesić.

- Idemo na gostovanje dobroj ekipi, koja ima veći kvalitet nego što to pokazuje trenutni bodovni saldo. Dobro radimo i treniramo i nadamo se da ćemo nastaviti uspješan niz te doći do nove pobjede, optimista je Kalesić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.