PREMIJER LIGA

Široki potvrdio, čak šest igrača koji su igrali protiv Sarajeva pozitivni na koronavirus

Stvari ne izgledaju nimalo bezazleno

N. D.

Detalj s Koševa: Igrači igrali zaraženi

Foto: Facebook


- Uz onih 12 igrača koji su osjećali simptome i koji su na vrijeme stavljeni u izolaciju, današnje testiranje je potvrdilo kako su jedan član stručnog stožera i čak šest igrača NK Široki Brijeg, a koji su nastupili u derbiju 11. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo (2:0) na Koševu, pozitivni na koronavirus, objavili su iz Širokog Brijega.

Kako su objavili Širokobriježani, "iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku ekipu i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice". 

- Svjesni svega bojali smo se ovakvog epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica, objavili su.

Klub s Pecare je objavio da ima samo šest igrača iz seniorske ekipe na raspolaganju za treninge i utakmice koje slijede, pa će službeno zatražiti odgodu utakmica protiv Veleža u Kupu BiH i Tuzla Cityja u prvenstvu.

Moramo vrlo ozbiljno pristupiti ovome problemu i konačno pogledati kamo nas sve ovo vodi. Danas NK Široki Brijeg, a sutra možda već neko drugi, napisali su Širokobriježani, a nakon svega postavlja se pitanje, ima li zaraženih među igračima Sarajeva.

Više o temi Premijer liga BiH

PREMIJER LIGA BIH
Derbi kola na Koševu, Željo gostuje na Otoci
PREMIJER LIGA BIH
Remi Radnika i Širokog u Bijeljini
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na